Tillgänglighetsutlåtande för webbplatsen Pistekirjoitus.fi

Detta tillgänglighetsutlåtande gäller webbplatsen www.pistekirjoitus.fi och har upprättats 11.9.2020. Webbplatsen ägs av Braille-delegationen och upprätthålls av Tillgänglighetsbiblioteket Celia. Vi har själva granskat tjänstens tillgänglighet.

Tillgänglighetsstatus för tjänsten

Den här webbplatsen uppfyller tillgänglighetskraven.

Omfattas inte av lagstiftningen

Pdf-filer på webbplatsen som är publicerade före 23.9.2018 och som inte uppfyller tillgänglighetskraven.

Handboken för punktskrift i matematik, fysik och kemi (på finska) är en pdf-fil som publicerats före 23.9.2020. Handboken är avsedd för att skrivas ut. En punktskriftsversion kan lånas från Celia.

Har du upptäckt en tillgänglighetsbrist i vår tjänst?

Vänligen ge oss respons om du upptäcker problem med tillgängligheten på webbplatsen. Vi lovar att svara på responsen inom 14 dagar. Vi tar i första hand emot respons per e-post: saavutettavuuspalaute@celia.fi. Om du inte har möjlighet att skicka din respons per e-post kan du ringa Tillgänglighetsbiblioteket Celias kundtjänst: 0295 333 060 (mån–tor kl. 9–11, fre stängt).

Tillsynsmyndighet

Om du inte är nöjd med det svar du har fått eller inte får något svar alls inom två veckor kan du göra en anmälan till Regionförvaltningsverket i Södra Finland. Ämbetsverkets webbplats innehåller anvisningar om hur man lämnar in en anmälan och hur ärendet behandlas.

Regionförvaltningsverket i Södra Finland
Enheten för tillgänglighetstillsyn
webbtillganglighet@rfv.fi
telefonnummer (växel) 0295 016 000