Pistekirjoitus.fi-sivuston saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee sivustoa www.pistekirjoitus.fi, se on laadittu 11.9.2020. Sivuston omistaa Pistekirjoituksen neuvottelukunta, ja sitä ylläpitää Saavutettavuuskirjasto Celia. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Palvelun saavutettavuuden tila

Tämä sivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset.

Ei kuulu lainsäädännön piiriin

Sivustolla on ennen 23.9.2018 julkaistuja pdf-tiedostoja, jotka eivät täytä kaikkia saavutettavuusvaatimuksia.

Sivustolla oleva Matematiikan, fysiikan ja kemian pistemerkinnät -opas on pdf-tiedosto, joka on julkaistu ennen 23.9.2020. Opas on tarkoitettu tulostettavaksi. Pistekirjoitusversion voi lainata Saavutettavuuskirjasto Celiasta.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen palvelussamme?

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna meille palautetta. Lupaamme vastata saamaamme palautteeseen 14 päivän sisällä. Otamme palautteet vastaan ensisijaisesti sähköpostilla: saavutettavuuspalaute@celia.fi. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta lähettää palautettasi sähköpostitse, voit soittaa Saavutettavuuskirjasto Celian asiakaspalveluun: 0295 333 050 (ma–to klo 9–11, pe kiinni).

Valvontaviranomainen

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Viraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero (vaihde) 0295 016 000