Erilaisia pistekirjoitusfontteja löytyy internetistä ilmaisina. Suurin osa näistä fonteista on suunniteltu englannin- tai ranskankielisten tekstien kirjoittamiseen, joten niiden käyttö suomalaisen näppäimistön kanssa on hankalaa. Ruotsin pistekirjoitusneuvosto, Punktskriftsnämnden tarjoaa sivuillaan TRC-Braille-fontin, jonka avulla suomenkielistäkin tekstiä on helppoa kirjoittaa. Ruotsinkielisellä sivulla on linkki zip-tiedostoon, joka sisältää kaksi versiota TRC-Braille-fontista: toinen on pelkkä pistekirjoitusfontti, toisessa on ns. haamupisteet mukana. Zip-tiedosto sisältää myös ruotsinkielisen Word-dokumentin, jossa on esitelty, millaiset pistemerkit eri näppäimistä tulevat. Huomaa, että näppäimistön merkki ei välttämättä vastaa suomalaista pistekirjoitusmerkintää.

Jos TRC-Braille-fonttia käyttää esimerkiksi kuohupaperin tulostamisessa, fontin kooksi kannattaa valita 28 pistettä. TRC-Braille-fontin on kehittänyt Specialpedagogiska institutet ja se on ilmainen.

Punktskrifsnämndenin sivu, jolla on linkki pistefonttiin (linkki aukeaa uudella sivulla): http://www.mtm.se/punktskriftsnamnden/punktskrift/fonter-for-punktskrift